zondag 30 januari 2011

De Ontdekhoek...

Vandaag zijn we naar De Ontdekhoek (klik erop en je komt op de site)geweest. Super leuk voor kinderen die creatief bezig willen zijn en ook nog iets willen ontdekken! Zeepje maken, bootje maken van piepschuim, foto maken en ontwikkelen, schrijven met een veer, koffie branden en nog héél véél meer! Ook leuk voor papa's en mama's, want die kunnen ook mee doen.

Piepschuim draaien...
Met een veer schrijven...

Je zelfgemaakte bootje uit testen...

De koffiebonen fijn malen die je zelf gebrand hebt...
Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

zondag 23 januari 2011

Blog Candy bij Tessa gewonnen...

Een tijdje terug melde Tessa van Tessa Tegendraads dat ze een blog candy weggaf omdat ze 10.000 page vieuwes had. Je kon een bericht achter laten om kans te maken op de candy. Aangezien ik regelmatig op de site van Tessa te vinden ben, heb ik wederom een berichtje achter gelaten. En laat ik nu de candy hebben gewonnen!


Tessa, super bedankt en ik blijf je volgen. Je maakt super creatie's en bent een inspiratiebron voor mij en velen.

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

vrijdag 21 januari 2011

Dans...

Vorig jaar heeft Naomi een aantal weken, via school, lessen voor Clip Dance gevolgd. De laatste les mochten we aanwezig zijn en kregen we een voorstelling te zien. En daar hoorde natuurlijk ook een diploma bij...

Papier is van Imaginisce - Perfectly Posh

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

woensdag 19 januari 2011

Voorleesontbijt...

Vandaag was de start van de Nationale Voorleesdagen. Ook Naomi haar school doet hieraan mee. Dus vanmorgen mocht Naomi in pyjama naar school. Dat was even een groot feest! Zelfs de juf was in haar badjas en ging dan ook voorlezen. Daarna nog een heerlijk plak ontbijtkoek en de ochtend was weer begonnen...


Daarna nog heerlijk gymen en de ochtend was weer snel voorbij...


Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!
 

zondag 16 januari 2011

Bergen aan Zee...

Tijdens de laatste dag van onze vakantie in Andijk, afgelopen zomer, zijn we naar Bergen aan Zee geweest. Er was daar een heel mooi zee-aquarium en ook een geweldig strand. Naomi vond het heerlijk om met haar blote voetjes in de zee te staan en was dan behoorlijk nat toen ze er weer uit kwam! Nu met die sombere dagen, vond ik het wel leuk om eens een vrolijke LO te maken. Krijg spontaan zin in de zomer....

Papier is van We R Memory Keepers - Hippity Hoppity.

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

woensdag 12 januari 2011

Zwemles...

Vandaag heeft Naomi haar eerste zwemles gehad. Sinds zondag was ze al aan het aftellen en iedere avond vroeg ze hoeveel nachtjes ze nog moest slapen. Vanmorgen was het eerste wat ze zei dat ze mocht gaan zwemmen. Het was allemaal spannend en de mama's en papa's mochten ook nog blijven kijken. Ze vond het zó geweldig, dat ze morgen wel weer wilde :) Helaas voor haar...maar ze mag zaterdagochtend pas weer.De foto's zijn niet super, maar dat heb je in een zwembad. Volgende keer, als we kijkdag hebben, neem ik mij EOS maar mee. De layout is een brag book page van Just so Scrappy.

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

zondag 9 januari 2011

Love Letters...

Een paar maanden geleden heb ik van hout het woord LOVE gekocht bij de Wibra. Het stond al een tijdje te wachten om er iets van te maken. Totdat ik ineens een idee kreeg...een soort fotolijstje met een leuke foto van Naomi :)
Heerlijk in zoete vrolijke kleurtjes staat het nu te pronken in mijn raamkozijn van onze slaapkamer.

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!
 

zaterdag 8 januari 2011

Canvas...

Al een tijdje heb ik het idee om ook eens op canvas te scrappen. Maar lange tijd kon ik de inspiratie er niet voor vinden. Totdat ik vanmorgen de "stoute" schoenen aantrok...

Ik heb één van mijn favoriete foto's geprint en ben aan de slag gegaan met de kit Petal Pushers van BoBunny. Ik denk dat er nog wel meer zullen volgen dit jaar en nu nog een mooi plekje zoeken om op te hangen :) 

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

zaterdag 1 januari 2011

Vaarwel 2010...Hallo 2011...

Allereerst wens ik jullie alle goeds, geluk, liefde, gezondheid, vriendschap en creativiteit toe voor 2011.

Wat is het jaar 2010 weer voorbij gevlogen. We beleefde dieptepunten, maar vorral hoogtepunten. Een jaar die als een herinnering in ons geheugen blijft zitten. Dit jaar zal ons blijven herinnerinen aan het jaar dat Naomi naar de basisschool ging. Zes jaar en voor het eerst naar groep 3. Wat een spannende tijd en wat gaat het snel. Ze leest, schrijft en kan rekenen.
De afgelopen dagen hebben we lekker met familie doorgebracht. Eerste kerstdag zijn we met mijn ouders uit eten geweest, tweede kerstdag kwamen mijn schoonouders en hebben we heerlijk gekookt voor hen. Ze bleven een aantal nachtjes slapen en Marco heeft ze donderdag weer naar huis gebracht. Oudejaarsavond waren mijin ouders er en het was een gezellige avond die snel voorbij ging. Nog wat vuurwerk afgestoken en geproost op het nieuwe jaar. Het scrappen stond wat op een laag pitje, dus ik ben vanavond even achter de pc gekropen en heb wat digi's gemaakt.

 1ste Kerstdag met veel cadeautjes...

 2de Kerstdag even buiten om sterretjes af te steken...

Helaas is de sneeuw allemaal verdewenen, maar deze foto is voor de kerstvakantie gemaakt.


Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot een volgende keer!