woensdag 20 mei 2009

Update...

De maand mei is voor ons altijd een drukke maand. Vandaar nu even een kleine update tot nu toe. Op 6 mei is Naomi jarig en hebben toen haar verjaardag gevierd voor de vriendjes en vriendinnetjes. Op 9 mei ben ikzelf jarig en dit jaar hebben we onze verjaardag gevierd voor familie en kenissen. Een zeer geslaagde dag, waarop Naomi flink verwend werd.


De week erna bleven mijn schoonouders logeren. Op maandag 11 mei ging Naomi (na 2 weken vakantie) weer naar school en mocht zij trakteren.

Vrijdag 15 mei is mijn neefje Wesley jarig en die hebben wij op zaterdag gevierd. Hij is drie jaar geworden.Ook had Naomi sportmiddag en ze had het er al een paar dagen over dat ze dan mocht "spijkerpoepen". Een hele belevenis voor haar...

Dit weekend hebben we het lekker rustig, maar volgend weekend gaan we de verjaardag van mijn schoonvader vieren. Gelukkig is dan de maan mei bijna aan het eind....

4 opmerkingen:

Romy zei

Poeh, wat een boel verjaardagen in mei. Nog van harte gefeliciteerd met jullie kleine grote meid! En ook met je eigen verjaardag natuurlijk. Leuke foto trouwens, van het spijkerpoepen.

Tessa Tegendraads zei

Gefeliciteerd met alle jarigen!!

Groetjes van Tessa

saffiertje zei

wat een feest allemaal! Heerlijk verjaardagen buiten viern in mei nietwaar???
Wij hebben Daan zijn verjaardag ook heerlijk buiten kunnen vieren afgelopen donderdag!
groetjes miranda

butterfly zei

Je hebt het er maar druk mee. Toch heeft het ook een mooie kant als je iets kunt vieren.
Leuk zo'n spijkerpoepende dochter!groetjes van Marja