vrijdag 11 september 2009

Getrouwd...

Vandaag zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd. Vanmorgen ben ik samen met Naomi al op visite geweest. Van Naomi kregen ze een bos van 40 rode rozen. Ook had ik een melkpakje gemaakt met koffieboontjes erin en een zelfgemaakte kaart :) Hier kan je de template vinden van het melkpakje.


7 opmerkingen:

Romy zei

Van harte gefeliciteerd! En wat leuk zo'n bos van 40 rozen. Dat doet mijn opa ook altijd bij mijn oma op hun trouwdag. Je melkpakje en kaartje zijn superleuk geworden!

manuela zei

Van harte gefeliciteerd hoor..moeten wij nog maar zien te halen haha..

en had op forum al gereageerd,maar hier ook nog even,ik vind hem echt supermooi en ook het kaartje,zeker omdat het je eerste keer is..je hebt er aanleg voor hoor!! ;-)

nora zei

Wat zijn ze mooi geworden Selma, je kaart en melkpak.Leuk idee ,Groetjes Nora

butterfly zei

Van harte gefeliciteerd! Ik wist het niet. Je pakje en kaartje zijn erg leuk geworden. Ik ben druk met de laatste bruiloftstress. Vandaag de jurk gehaald...spannend!

sam zei

super leuk dat melkpakje! en de kaart is ook een schatje! nog gefeli met je ouders! groetjes sam

Anoniem zei

Super leuk geworden Selma en van harte gefeliciteerd met je ouders;)
groetjes, Carla

saffiertje zei

nog van harte gefeliciteerd! je melkpaje is echt schattig! Vooral dat stempeltje erop...
Ben nu druk met Tilda poppen maken. De eerste is klaar en nummer 2 is geknipt... Dit wordt er een voor bij de voordeur van ruim 80 cm groot. als ze in een emmer staat is ze zo'n 110 cm groot! nieuwe verslaving? Ik denk het wel!

groetjes Miranda