woensdag 17 maart 2010

Rapport bespreking...

Wat een berichten allemaal toen ik vanmorgen wakker werd. VERSCHRIKKELIJK!!!! Waar moet het in dit land naar toe. Daarin moeten onze kinderen in groot worden. En dan ook nog door de buurman Kan je tegenwoordig dan niemand meer vertrouwen? Als ik er aan denk, wordt ik licht in mijn hoofd.

Maar goed...vrolijker nieuws.
Gisteravond hadden we rapport bespreking op school. Na het lezen van Naomi's rapport, werd ik nog trotser op ons kleine meisje. De juf was zeer te spreken over haar. Met gym heeft ze meer zelfvertrouwen, dus de juf hoeft niet meer te helpen bij de klimtoestellen. De Cito-toets had ze ook goed gedaan. Van de zes onderdelen had ze er vier foutloos gedaan.
Bij de toets waren er ook voorbereidende rekenvaardigheden voor groep 3 en daarin waren nauwelijks fouten. Naomi zingt en danst graag en dat is volgens de juf overal aan te merken. Ook had ze een goed maat gevoel en past ze de bewegingen aan de muziek aan.

Nou is dat niet om trots op te zijn
Laat ik jullie achter met nog een LO die ik vanmorgen heb afgemaakt. Foto's natuurlijk weer van het strand in Vlissingen van september2009. Het papier wat ik gebruikt heb is van Imaginisce
"Perfectly Posh".


5 opmerkingen:

Romy zei

Ja inderdaad...hoe kan het dat er in deze wereld nog zulke mensen leven...bah!

Gelukkig gaat het met Naomi goed op school. Ze klinkt als een hele blije en vrolijke meid! En dat is ook op je layout weer goed terug te zien. Superleuk weer!

Kitty zei

Leuke layout en wat wordt het een leuke meid ;) Vooral die bovenste foto vind ik super.

butterfly zei

Je kan trots zijn op je dochter! Mooie Lo, leuk met die knoopjes. Groetjes.

sam zei

hele leuke lo en wat een mooie foto's! groetjes sam

Carla zei

Wat een leuke lo en leuke foto's en fijn dta het zo goed gaat op school met Naomi;)