zondag 4 juli 2010

Tour de France (deel 2)...

Hoe gaaf kan een evenement zijn...Nou héél gaaf!! De start van de 1ste etaappe van de 97e editie van de Tour de France vond om 12:20 uur plaats midden op de Erasmusbrug, in het centrum van Rotterdam. Je kunt zich geen mooiere locatie voorstellen om het startschot te zien? Het parcours van deze eerste etappe stuurt de renners via de Zeeuwse eilanden naar het Belgische Brussel. Ook kwamen ze langs de Groene Kruisweg, waar wij een plekje wisten te bemachtigen. Eerst volgde de een stoet van de auto's en toen die allemaal voorbij waren, volgde de eerste drie renners, de kopploeg.


Het ging zó snel allemaal voorbij, maar ze waren dan ook wel heel dichtbij. Had al resepct voor de renners om de Tour de France te rijden, maar nu ook voor wat er allemaal bij komt kijken. En ik had het als Rotterdamer ECHT NIE willen missen....
3 opmerkingen:

Romy zei

Het blijft heel gaaf om dit allemaal te zien, ook op de foto's! Dit zijn toch vooral foto's die je normaal in het nieuws uit Frankrijk zou verwachten, maar nu heb je ze dus écht zelf gemaakt:)

Kitty zei

Wat een verschil he, de eerste of de tweede dag! Goeie foto's hoor, leuk!

saffiertje zei

Gaaf hoor dat jullie er zo dichtbij waren! Dat hadden wij vorrig jaar met de vuelta! Blijft een spectakel niet waar???
Mooie foto's en weer een mooi evenement rijker, mijn geboorte stad! What's next???? Marathon?
Gr vanuit het warme emmen.

Miranda