woensdag 17 november 2010

Tijd te kort...

Soms vraag ik me af waarom een dag maar 24 uur heeft! Ik heb nog zoveel te doen, maar er de tijd niet voor. En voor ik er erg in heb, is de dag alweer voorbij en heb ik mijn benen uit mijn g*t gelopen en nog niet gedaan wat ik moest doen :(
Zo bleef afgelopen weekend ons neefje onverwachts logeren. Dikke pret natuurlijk en vooral tijdens de fotoshoot van Naomi en Wesely samen.


Morgen is de juf van Naomi's kleuterklas jarig en wordt ze 50 jaar. Deze speciale gelegenheid wilde we niet voorbij laten gaan, dus Naomi mag morgen een mooie kalender geven als cadeautje.


4 opmerkingen:

Romy zei

Het is alsof ik mezelf hoor praten. Ik geloof dat ik aan 26 uur in een dag nog niet genoeg zou hebben, haha. Momenteel is het allemaal profielwerkstuk, profielwerkstuk, huiswerk...en ik zou zo graag daar ergens tussen nog een beetje scrappen willen plakken, maar helaas;) Gelukkig heb ik over een weekje mijn tussentijdse werkstuk-deadline, dus dan ben ik voor een groot deel van mijn werkstuk af.

Wat leuk dat je toch zo'n leuke dag hebt gehad met Wesley als logeetje. Zo te zien aan de foto's hebben Naomi en Wesley samen dikke pret gehad:)

En je nieuwe kalender ziet er ook alweer zo gaaf uit!

Tessa Tegendraads zei

oh leuk zeg, die kalenders....

En een dag heeft 24 uur, en een week 7 dagen. Ja ach het is niet anders, probeer altijd zo min mogelijk te slapen, dat vind ik zo zonde van mijn tijd. Maar ja soms ontkom je er niet aan he, en moet je gewoon even een tukkie doen om bij te tanken...

yaranore zei

Ach Selma.
bij mij vliegen de uren ook voorbij.Kom zelfs niet aan mijn blog om er iets nieuws op te zetten, maar hoop nu op een rustig weekend.
leuk cadeau voor de juf.
Ik heb in mijn loopbaan als juf nooit zo,n mooi cadeau gekregen.
Ben nu wel jaloers hoor
Gr Nel

Kitty zei

Deze is ook leuk zeg! Daar zal juf blij mee zijn!
En wat die tijd betreft... heel herkenbaar, sjúcht...