vrijdag 3 december 2010

Something to show...

Afgelopen woensdag had Naomi pietengym om school. De pieten hadden hun been gebroken door de gladde daken en nu moesten de kinderen oefenen om Piet te worden. Allemaal waren ze geslaagd en kregen een pietendiploma.


De pieten waren gelukkig weer gezond, want vandaag kwamen ze op school langs. En Naomi ging niet naar school (grapje)...in plaats daarvan heb ik dit lieve pietje maar meegenomen ;) ;)


En ondanks alle drukke bezigheden in en rondom het huis toch nog tijd gevonden om te scrappen. Inmiddels zijn er 3 tanden uit bij Naomi en die moeten natuurlijk in het album komen...Ook had ik zelfs nog tijd om een LO te maken. De foto's zijn genomen tijdens midgetgolfen op 2de Paasdag.


Als laatste wil ik jullie allemaal een fijn Sinterklaas weekend toe wensen!

3 opmerkingen:

Kitty zei

Geweldig dat wisselalbumpje. Ik wou dat ik al scrapte toen mijn kinderen wisselden, dan had ik jouw idee ge-ehh-leend ;) LO is ook weer hartstikke leuk!

Romy zei

Wat een lieve foto's! Zo te zien hebben jullie een drukke, maar leuke tijd gehad rondom Sinterklaas:) En het wisselboekje en je layout zien er prachtig uit. Een hele fijne Sinterklaas alvast:)

nora zei

Wat een leuke foto's selma!!Leuk mapje heb je gemaakt.Groetjes Nora