donderdag 7 april 2011

Druk..

Helaas schiet het bloggen er de laatste tijd bij in. Moet nodig weer eens een rondje in blogland gaan maken. Maar ja...Vadertje Tijd laat me op het moment een beetje in de steek. Vanaf april ook nog een dag extra werken. Dus druk...druk...druk!

Afgelopen dinsdag mijn eerste workshop gegeven en het was een enorm succes en voor herhaling vatbaar. Ook kreeg ik vorige week een opdracht van Pronty binnen die snel afgemaakt moest worden. Vandaag is het op de bus gegaan. Het zijn drie standaards voor cupcakes en een taartplateau.


Volgende maand is Naomi jarig en ook die wilde zelf gemaakte traktatie's hebben. Gelukkig ben ik een paar weken geleden al begonnen met plakken. Hoef ze (24 stuks!) alleen nog maar te vouwen en in elkaar te plakken. Maar gelukkig heeft Naomi over 2 1/2 week vakantie, dus dan kan ze mooi mee helpen...


Ik ga 12 roze en 12 blauwe hartjes doosjes met een handvaatje maken. Gevuld met een bloknootje met pen en wat snoepjes. Voor de juffen/meesters ga ik een rolletje fruitella bekleden met papier in de vorm van een twisted box. Dus nog een hoop werk voor de boeg...

Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

 

6 opmerkingen:

Roos zei

Wat een leuke spulletjes heb je gefreubelt, zo vrolijk al die kleurtjes. De traktaties voor je dochtertje beloven ook heel mooi te worden, ziet er goed uit hoor!

Romy zei

Wat leuk om te horen dat de workshops zo'n groot succes waren. Wauw, de taartstandaards zien er geweldig uit! Wat zijn ze fris en fruitig van kleur! En de traktatie voor Naomi's verjaardag ziet er superlief uit!

Hanneke zei

Hoi Selma,

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! :D
Wat heb je gezellige taartplateau's gemaakt! Erg leuk

Groetjes Hanneke

butterfly zei

Het ziet er allemaal weer super leuk en gezellig uit. Kom je ook nog even op mijn blog kijken?
Marja

saffiertje zei

Gefeliciteerd met het succes!!! Ik moet het weekend van 21 mei mijn workshop deck of me geven aan 25 personen!!!! Heb er veel zin in. Na dat weekend start ik ook weer een blog hiervoor dus als je zin hebt om mee te doen???
Is alweer een tijd geleden nietwaar?
Wat leuk de traktaties!!! Moet ook voor Daan even goed bedenken wat hij trakteert

Kitty zei

Wat een vrolijke cupcake-/taartenplateaus! En die hartjes zijn ook geweldig. Wat vliegt de tijd zeg, bijna 7 alweer...