zaterdag 30 juli 2011

Back in town...

...van een heerlijk weekje Andijk in Noord Holland. Een hoop gedaan en het weer was redelijk. Zondag de hele dag regen en woensdag en donderdag snik heet.


We zijn o.a. naar Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Den Helder geweest. Ook naar Park Blankendaell in Tuitjehorn, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, Fort Kijkduin in Den Helder en het Zee Aquarium in Bergen aan Zee. Al met al bijna heel Noord Holland doorgereden. Donderdag lekker rustig aan gedaan op het park: zwemmen, paardje rijden, midgetgolfen en natuurlijk spelen in de speeltuin. Het vakantiepark was voor ons al bekend, want we waren er vorig jaar ook geweest.
Helaas zit het er weer op, maar we kunnen er weer op terug kijken. Een kleine 500 foto's gemaakt, dus binnenkort maar eens aan de slag (als alle was is weggewassen en gestreken ;) )


Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

 

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat een prachtige foto's, zo te zien en zo te horen hebben jullie een geweldige vakantie gehad:) En nu lekker nagenieten bij het scrappen van de vakantiefoto's:)

butterfly zei

Tjonge en dat alles in één week?! Geniet lekker na!groeten van ons, Marja

Lenet zei

Hee wat leuk ..je bent bij mij in de stad geweest , ik zie een hoop bekende dingen, heb ook een paar jaar in Andijk gewoond..ben je nog naar de vernieuwde sprookjes wonderland geweest? Of is ze daar al te groot voor?

Kitty zei

En bij mij in de stad :) Hebben jullie de clowntjesdag gedaan?