dinsdag 16 augustus 2011

Mijn handen jeuken...

Zie allemaal zoveel leuke inspiratie's en ideeen voorbij komen op het internet en ik heb natuurlijk genoeg foto's van de vakantie, maar ik kan me er nog niet toe zetten om te gaan scrappen.
Vorige week nog een druk weekje gehad met de logeerparty van ons neefje. Wezen zwemmen, naar de film "De Smurfen" en een dagje Amsterdam met Madame Tussauds en rondvaart door de grachten
Was wel gezellig, maar ben het niet gewend aan twee kinderen ;)

Deze week weer begonnen met werken en Naomi alweer naar groep 4. Haar eerste schooldag verliep perfect. Om 06:15 uur stond ze al te springen dat ze naar school wilde en toen ik 's middags belde, vertelde ze me dat ze "gewoon" taal en rekenen kreeg. Ben wel blij dat haar nieuwe start goed verlopen is. Nu allemaal weer terug in het ritme....en dan komt het scrappen vanzelf (hoop ik)....
Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

 

5 opmerkingen:

Romy zei

Zo te horen hebben jullie een heerlijke zomervakantie gehad. Helaas vliegt de tijd voorbij als het vakantie is, maar met de foto's kun je hopelijk nog even nagenieten;) En ik weet zeker dat met deze leuke nieuwe foto's de scrapzin vanzelf wel weer zal komen:)

Liesbeth zei

Bedankt voor je reactie op mijn blog. Leuke foto's! Wij willen ook nog naar de film van de Smurfen.
En hier begint de school as maandag weer.
groetjes Liesbeth

Miranda zei

Wat een leuke foto's weer!!! En ach, het scrappen komt vanzelf! Leuke foto's genoeg zo te zien!":D

saffiertje zei

o ja... bij jullie is de vakantie al weer ten einde! De kids hebben hier nog 1,5 week!!! Ben terwijl ik vrij ben weer met een aantal knutsels bezig. Ik weet niet eens of ik je bedankt heb voor de leuke cadeautjes die je met de verjaardag van emma en mij gestuurd had! OEPS! Je zakje heeft heel de vakantie aan mijn homemade tas gehanegn met mijn zonnenbril erin! Super handig hoefde ik niet steeds in mijn tas te duiken op zoek hiernaar!

Liefs,

Miranda

Kitty zei

Lady GAGA en lady NANA samen op de foto, leuk!