woensdag 6 juni 2012

Tijd geleden...

De tijd vliegt als je het druk hebt. De hele maand mei heb ik bijna geen minuut de tijd gehad om aan scrappen of knutselen toe te komen. Het enige wat ik gemaakt heb zijn de traktaties voor Naomi d'r 8e verjaardag. Verder stond de maand mei helemaal volgeboekt: verjaardag Naomi, ikzelf jarig, moederdag, neefje jarig, sportdag, schoolreis, schoonpa 65 jaar en dan nog de nodige etentjes buiten de deur. Geen moment verveeld, maar wel vermoeid...Vandaag eindelijk even tijd om iets te freubelen. Op de site Freubelweb kwam ik een voorbeeld tegen van een armband van strijkkralen. Dat leek me wel een leuk bezigheid met dit slechte weer!Bedankt voor het kijken op mijn blog en graag tot de volgende keer!

1 opmerking:

Anna zei

Hallo! Ik ben 12 jaar en ik ben op je blog gekomen omdat ik zelf een blog heb (Poëziebom) en eens op 'volgende blog' klikte, bovenaan op de blauwe balk. Een tijd geleden kwam ik dan op jouw blog, maar nu zit er nog een blog tussen de jouwe en de mijne.
maakt niet uit, wat ik wou zeggen was dat ik graag naar de dingen die je gemaakt hebt kijk en de links die je aan de linkerkant geplaatst hebt.

Ik dacht, ik laat maar even een berichtje achter, misschien vindt je dat wel leuk...

Nou eh,bedankt om het berichtje te lezen en nog veel knutselplezier :)

Groetjes,

Anna