donderdag 28 februari 2008

Knutseldag...

Gisteren was een echte knutseldag voor Naomi. 's Middags hadden we de buurmeisjes Saphira en Liza en buurjongen Finley uitgenodigd met hun mama's. En 's Avonds kwam Perry, de buurjongen van het oude huis. Allemaal kwamen ze knutselen.


Vorige week had ik het tijdschrift "Knutselen met Kinderen - Creatief met kartonnen borden" gekocht en daaruit hebben we een varken gemaakt met de buurkinderen. 's Avonds hebben we een vlinderpoppetje van een wc rolletje gemaakt. En dit zijn de resultaten:

Het varkentje (het grote oor heb ik maar geknipt...)

Het vlinderpoppetje...

2 opmerkingen:

butterfly zei

Wat leuk dat je je eigen knutselclubje bent begonnen. Een leuke manier om contacten te leggen. Doet me denken aan alle clubjes en verjaardagspartijtjes die we hier over de vloer hadden. Ik merk nu dat het voor de kids ook mooie herinneringen voor later zijn. Een moeder waar alles kan en mag om je creativiteit tot bloei te laten komen. Jammer dat er nog zoveel ouders zijn die er de tijd niet voor nemen zo te genieten van hun kids. Je kunt zo je eigen BSO starten. Leuk hoor!

Esther zei

Wat een geweldig idee om een knutsel dat te organiseren. Heerlijk om die kinderen aan de gang te zien. En het vlinderpoppetje is helemaal het einde.

Heel fijn weekend.
Liefs, es