zaterdag 16 februari 2008

Ziek...

Naomi is sinds woensdag al ziek. Al een paar dagen liggen we samen op ons bed. Woensdag heeft ze de hele dag overgegeven. Echt zielig...het kwam op een gegeven moment uit haar tenen. Donderdag heeft ze de hele dag bijna geslapen, ze was al een kacheltje. Heb de huisarts nog gebeld, maar die vertelde dat half Nederland dit virus heeft. Uitzieken en vooral veel laten drinken, zei hij. Sinds gisteren is ze aan de diaree. Vandaag gaat het wel iets beter, maar eten doet ze nog steeds niet. Ze heeft overal tek in, maar geen puf om te eten. Ook heeft ze last van haar keel. Het liefst ligt ze bij ons in bed (daar is een tv!) met mij naast haar zij. Ben maar aan een Book of 2007 begonnen. Alle hoogtepunten in een artjournal-boekje. Mijn scrap-ideeen staan nu dus even op een laag pitje...

4 opmerkingen:

butterfly zei

Wat naar dat Naomi zo ziek is. Ik hoop dat ze gauw opknapt en jullie niet aansteekt. Het virus waait inderdaad door heel Nederland.

groetjes en beterschap, Marja

Nikkie zei

Bah, wat vervelend zeg. Heel veel beterschap! Het voordeel is wel dat je de hele dag naast haar mag liggen en ook lekker kan uitrusten ;-)

Esther zei

Heel heel veel beterschap. Ik hoop dat jullie beide weer iets opgeknapt zijn. Vervelend als je ziek bent, maar ik zelf ervaar het als nog vervelender als een van je kids ziek is. Zo zielig en je kunt ze maar niet helpen..... Sterkte.

Liefs, es

Anoniem zei

www.paperandcoshow.it

International Convention of Scrapbooking

Don't you know what it is?... come to discover it!!
3 days full of fun SCRAP with exceptional international teachers, many games, chatter and laughter! !
Aren't you registered yet? What are you waiting for?