donderdag 16 oktober 2008

Tandarts...

Heb al een tijdje geen bericht gemaakt om mijn blog, maar dat komt dat ik het best wel druk heb met van alles en nog wat. Via het Scrapoholic Forum ben ik bezig met een vriendenboekje. Verschillende deelnemers doen mee om een vriendenboekje te maken zoals je die vroeger op school had. Ben daar dus de afglopen weken mee bezig geweest, want eind oktober moet alles verstuurd zijn. Ook ben ik gevraagd om een Halloween Party te organiseren voor in de straat. En over 1 week gaan we lekker met ons gezinnetje op vakantie naar Zuid-Limburg. Dus druk...druk!


Van de week had ik van mijn werk een tandarts-spiegeltje meegenomen. Zomaar voor de lol zodat Naomi ermee kon spelen. Gisteren was haar buurmeisje op visite en die moest op de bank gaan liggen, mijn lamp werd aan gedaan om beter te kunnen kijken en al snel waren ze tandarts aan het spelen.


3 opmerkingen:

butterfly zei

Erg leuk dat fantasiespel van die meiden. Fijne vakantie en geniet ervan!

Anoniem zei

Hoi Selma

Kun je me laten weten waar ik die tandarts digi achtergrond papier kan vinden. Ik heb vandaag foto;s van mn zoontje bij de tandarts gemaakt en ben op zoek naar dit papier.

Alvast bedankt
gr ALie
alieboekhout@planet.nl

Anoniem zei

Hoi Selma wat een enige site heb je.

Ik zou je willen vragen hoe je aan die tanden/kiezen stickers komt. Ik ben namelijk voor mijn dochter aan het scrappen want die doet de opleiding Mondzorgkunde.

Ik hoop nog van je te horen

Groetjes Jacqueline Buskens
jaquelinebuskens@hotmail.com