vrijdag 2 maart 2007

Opruimen...

Het is alweer maart. Wat gaat een jaar toch snel. Voor je het weet zitten we alweer eind van het jaar en dan misschien ook al in ons nieuwe huis. Maar er moet ook nog ingepakt worden.....help!
De afgelopen dagen was het zulk snert weer (regen) dat het me een goed idee leek om mijn kamer alvast onder handen te nemen. Tijdens het opruimen kwam ik een doos met foto's tegen. Allemaal nog van vorig jaar. O ja, die moest ik allemaal nog scrappen...geen tijd voor gehad.
Het bracht mij op het idee om een digitaal scrap album te maken van het jaar 2006. Maar met zoveel foto's laat je inspiratie je af en toe wel eens in de steek. Na wat rondneuzen op het internet voor templates, ging ik maar zelf aan de slag. Met al resultaat:


Sorry voor de slechte foto, maar ik heb het met potlood getekend. Maar goed ook want mijn gummetje is nu al bijn op! Respect voor al die ontwerpers!
Toen nog in uitvoering brengen:

Werd er gelijk een stuk vrolijker door. Nu maar verder met al die andere foto's. Ik moet zeggen dat dit toch makkelijker gaat dan alle foto's selecteren. uitknippen, plakken en rangschikken.Nu hou ik nog tijd over... Het is nog even wachten op de 8x8 pageprotectors die ik besteld heb. En dan kan ik aan het maken van een album beginnen. Voor het eerst, dus ik hou je op de hoogte....

2 opmerkingen:

saffiertje zei

hij is echt leuk geworden! Leuke sketch trouwens...
Groetjes vanuit -op dit moment- rotterdam...

Miranda en "tante" Marja

butterfly zei

Leuk gedaan. Kom je ook eens op mijn blog langs? Myownbutterfly,

butterfly