vrijdag 30 maart 2007

Verkocht...

Yes...ons huis is verkocht....!


Althans...voolopig...
Een hele last van mijn schouders. Afgelopen dinsdag hadden we een bezichtiging en de dag erna deden de mensen al een bod. Maar met de voorwaarde dat wij er 31 mei a.s. al uit moeten. Oeps...even slikken.
Ben hier en daar wat rond gaan informeren om een tijdelijke woning te vinden. Maar dat viel niet mee. Gelukkig had onze makelaar wel een huis voorlopig te huur. Ik ben daar gisteravond naar wezen kijken en dat beviel me totaal niet. Het huis stonk en was ook niet echt kindvriendelijk. Ik zag me daar niet zitten met mijn gezin tot 1 oktober met een uitloop van 15 november!
Heb vanmorgen eerst maar eens de mensen gebeld van ons nieuwe huis en de zeiden dat zij eventueel al half juni al de sleutel kregen. Dan konden wij er half juli, begin agustus al in. Dat was even positief nieuws...
Daarna heb ik toen maar onze makelaar gebeld met de vraag of de kopers niet nog eens twee maanden konden wachten. Hij ging het navragen. Vanmiddag belde hij mij terug en de kopers gingen akkoord met 16 juli. Een gulle middenweg. Er zijn wel slapeloze nachten aan vooraf gegaan. Maar we hebben nu een beetje zekerheid.

2 opmerkingen:

saffiertje zei

JIPPIE!!! Verkocht! Super meid! Nu alles maar zo snel mogelijk geregeld hebben! Kun jij van de zomer al lekker genieten van je nieuwe huisje!
Bij ons zijn ze maandag begonnen met de verbouwing. Fundering ligt, basis voor de muren worden nu gemetseld en morgen wordt de vloer eropgelegd...Gaat echt snel! Vanaf volgende week zullen ze gaan opmetselen...
Vandaag even wat foto'ss uploaden op mijn blog...
Ben weer flink aan het scrappen geweest in de avonduurtjes voor Fien haar babyalbum. Dat bleef maar liggen... Heb je je page protectors al? Zag bij blokker een erg mooi album liggen voor €3,99 wie weet is dat iets. Kun je een foto voorin doen enzo...Denk dat ik er ook één haal..

Nou lieve groetjes en een dikke hug van Miranda

butterfly zei

Gefeliciteerd! Dat is goed nieuws. Zullen opa en oma ook weer wat beter kunnen slapen. Je maakt leuke dingen hoor, maar wat wil je ook met zo'n pracht dochter1
groetjes,
Marja Butterfly