zaterdag 7 augustus 2010

Vakantie...

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Andijk (Noord Holland).
Vrijdad 30 juli vertrokken we richting ons vakantieverbijf.

Zondag zijn we naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen geweest. Het is een museumpark met authentieke panden uit het voormalige Zuiderzeegebied, zoals een kerk, een school, een visrokerij en woonhuizen uit de omliggende vissersdorpen. Er was een hoop te doen voor Naomi. Zo heeft ze zich mogen verkleden in oude klederdracht, koekjes gebakken, een klompenbootje gemaakt met papa, een zeepje gemaakt en oud hollandse spelletjes gedaan.Maandag zijn we naar het Bakkerijmuseum en Kasteel Radboud in Medemblik geweest.
Dinsdag stond Sprookjewonderland in Enkhuizen op het programma.


's Avonds konden we heerlijk via het park met een trap naar boven om op de West-Friese Omringdijk rond het IJsselmeer wandelen. De Westfriese omringdijk is 126 km. lange dijk en omringt de histrorische regio West-Friesland. De omringdijk loopt via de steden Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar, Schagen, Medemblik en opnieuw Enkhuizen. We hebben maar een stukje gelopen hoor!


Donderdag zijn we naar Hoorn gegaan om lekker te wandelen door dit historische stadje.


Vrijdag zat onze vakantie er alweer op en zijn we nog naar het Zee Aquarium in Bergen aan Zee geweest.Helaas is de vakantie alweer voorbij en nog 1 week te gaan voordat het gewone leven weer begint.
Toch kunnen we terug kijken op een heerlijke vakantie...


4 opmerkingen:

Adriana zei

Dat lijkt me nou echt een gaaf uitstapje een bakkerijmuseum. Klinkt als een toffe vakantie.

groetjes Adriana

Romy zei

Zo te horen hebben jullie heerlijk genoten! Wat een leuke dingen hebben jullie allemaal gedaan en de foto's zijn ook zo prachtig! Geniet nog even lekker na van alles:) Wij gaan zelf maandag op vakantie, dus ik hoop ook volgende week terug te zijn met zoveel mooie foto's en verhalen:)

Kitty zei

Ooohhh, nou moe, ben je in mijn woonplaats en kom je niet eens een koppie doen... Dat had ik wel leuk gevonden hoor. Mja, het is natuurlijk lastig contact leggen als je mijn e-mailadres/telefoonnummer niet hebt. Dat moeten we een keer regelen hoor. Wat is Naomi een leuke meid!

Groetjes,
Kitty

Maan zei

Jullie hebben zo te zien ook een leuke vakantie gehad,en tja als je naar Enkhuizen gaat kan sprookjeswonderland natuurlijk niet ontbreken ;-)..
Wij hebben nog 2 weekjes en dan gaat het gewone leven weer beginnen,ikzelf heb nog 1 week vrij...
geniet nog van jullie laatste weekje !