zondag 15 augustus 2010

Ziekenhuis en bruiloft...

Na maanden van voorbereidingen, was het afgelopen vrijdag de 13e eindelijk zover...de bruiloft van mijn schoonzus en zwager.
Even zagen we alles in duigen vallen. Donderdagochtend had Naomi verschrikkelijke pijn in haar rechter heup. Zo erg dat als ik haar optilde ze het uitgilde van de pijn. Zo erg dat het leek of het gebroken was. Iedereen was gelijk wakker en Marco en ik besloten maar om naar het ziekenhuis te rijden. Daar aangekomen werd er een röntgenfoto gemaakt waar (gelukkig) niets op te zien was. De arts vertrouwde het toch niet en liet een echo maken. Daarop was te zien dat er vocht in haar heup zat dat leek op een ontsteking. Door middel van bloedonderzoek moest uitwijzen of er inderdaad een ontsteking zat. Als er inderdaad een ontsteking zat, dan moest ze worden opgenomen in het ziekenhuis voor antibiotica door middel van infuus. Na 4 zeer lange zenuwslopende uren kwam eindelijk de arts binnen...uit het bloed was niets op te maken, maar ze kreeg krukken mee en mocht haar heup niet belasten. We moesten een afspraak maken bij een orthopeed in Rotterdam. Wij waren  blij dat ze niet opgenomen hoefde te worden, maar toch ongerust voor de dag erna en wat er verder ging gebeuren. De hele dag heeft Naomi op de bank bij mijn schoonouders gelegen en 's avonds met veel pijn en gehuil naar bed gegaan. De nacht zijn we goed doorgekomen en vrijdagochtend kwam ze voorzichtig de trap afgelopen: "Ik kan weer lopen!" was het eerste wat ze zei. Ze liep nog wel wat mank, maar was natuurlijk blij dat ze de bruiloft mee kon maken. Ze had zich er al maanden op verheugt om bruidsmeisje te zijn. Ze heeft de hele dag meegemaakt (af en toe even rusten in de buggy) en was echt een fotomodel bij het foto's maken. Ook mocht ze mee helpen met de ringen geven en mee tekenen in het trouwboekje. Ondanks alles was het een waanzinnige dag en hebben we heel erg genoten.

6 opmerkingen:

Lenet zei

a gosh het kind. gelukkig ging het weerbeter met de bruiloft. Mooie foto's!!

Adriana zei

Oh wat erg zeg, zo´n pijn. Ben blij voor haar dat het toch op tijd beter is gegaan, want dat is natuurlijk toch een geweldige belevenis zo´n bruiloft.

groetjes Adriana

Kitty zei

Wat fijn dat het nog goedgekomen is vrijdag. Prachtige foto's, wat zal Naomi zich een prinsesje gevoeld hebben!
p.s. Op de foto met de ringen staat de nooduitgang... zullen wel veel grappen over gemaakt worden in de familie, hahaha ;)

butterfly zei

Naar hoor, arm kind. Je zal wel behoorlijk geschrokken zijn. Nu maar afwachten wat de arts maandag zegt.
De bruidsfoto's zijn in elk geval prachtig en Naomi zag er prachtig uit. Zo'n strand heeft wel iets voor een fotoreportage.
Sterket verder met alles en groetjes, Marja

Romy zei

Ach jee...arme Naomi! Gelukkig kon ze in ieder geval wel meegenieten van de bruiloft. Wat een geweldige foto's, een geweldig bruidspaar en twee prachtige bruidskindjes!

saffiertje zei

Alleereerst wat was je een mooi bruidsmeisje Naomi!!!!
Maar wat vervelend en dat zo voor een mooie dag!
Mooie foto's van het bruidspar en de bruidskindjes... lekker op het strand!

Sterkte...

liefs Miranda