Lilypie Kids Birthday tickers

zondag 22 augustus 2010

Wisselen...

In de vakantie was het weer zover...tand nummer 3 viel eruit tijdens het eten van chipjes.
En ook deze tand verdween in een zakdoekje, met daum, in een standaard tandendoosje. Er moest toch een andere oplossing voor zijn om dit te bewaren. Dan maar even zoeken op het internet. Ik kwam toen bij Two Peas in a Bucket terecht, waar dit leuke idee stond. Ik ben op zoek gegaan naar verpakkingsmateriaal waar ik de tanden dan in kon doen. Ooit had ik eens mini brads gekocht en die zaten in een hart vormige verpakking op kleur gesorteerd. Dat was al een begin...Het papier wat ik gebruikt heb is van Echo Park Paper.



Helaas kan ik het album nog niet inbinden, omdat er nog meer tanden en kiezen gewisseld moeten worden, dus bij de HEMA een leuk doosje gekocht en die voorzien met de titel: "van melkgebit tot blijvend gebit". Zo kan ik het bij elkaar houden en aanvullen als het nodig is...

4 opmerkingen:

Mriek zei

slim idee en leuk boekje!!
groetjes,
Marieke

Kitty zei

Hartstikke leuk! Zal wel een dik boekje worden ;)
Groetjes!

Adriana zei

Hey, dat is een leuke manier om het te bewaren. Slim bekeken.

groetjes Adriana

Romy zei

Wat een leuk idee zeg, om zo haar melktandjes te bewaren. Het boekje ziet er nu al heel erg leuk uit en ik weet zeker dat Naomi later erg blij zal zijn als ze zo'n mooi aandenken heeft aan haar wisselperiode.